Michael JacksonBorde få MVG! Jag är ju typ Leonardo Di Caprio.. *host* Da Vinci.

It hurts with every heartbeat.

I'll meet you there

Owl City 


Såå. I helgen var jag på avreseläger och det var.. intressant. En hel massa information under två dagar och sen var man helt slut. Träffade dock en massa goa människor och det var inte alls så läskigt som jag trodde innan ;)

När vi kom hem igen så var vi tvugna att gå på ett 6 timmar långt möte (tsm med våra föräldrar) och där drog de bara samma information igen så det kändes otroligt onödigt. Men jag har insett att det kanske inte är jordens undergång om jag inte skulle hamna i Kalifornien (typ 50% har valt det så chansen att man hamnar där är inte enorm) eftersom det kan bli hur bra som helst vart man än kommer!Här är bl.a tröjan och väskan som jag måste ha på mig när jag flyger så att ledarna hittar mig ^.^


Puss


The Golden State

Jag hoppas verkligen att jag får en familj i Kalifornien.. *suck*

Bloglovin'

Följ min blogg med Bloglovin

Avreseläger

Om 3 dagar ska jag på avreseläger med en massa annat folk som också ska till USA :)
Lite mixade känslor.. lite nervöst men jag är glad att jag kanske kommer känna igen lite folk på flygplatsen/flyget sen när jag ska åka! Men.. eftersom det inte är så många som åker direkt efter 9an så kommer jag vara typ.. yngst. Det skrämmer mig ifall alla är typ jättemogna och stora så att de knappt ser mig där nere vid golvet när de trampar förbi.

En annan sak jag tänkte på idag är OMG det är bara typ 3 månader kvar tills jag ska åka! Jag känner mig oförberedd, som om jag borde börja skriva packlista snart.. Hahah! Och jag kan få reda på vart jag ska och vilken familj jag får ANY DAY NOW. Tänk så vaknar jag imorgon med ett mail i inkorgen?! Helt crazy..

Nu ska jag plugga till nationella imorgon :(
Puss.

RSS 2.0