Sweet 16

Hallååå!

Skolorna har ledigt idag och igår, så jag och Cattie är hemma. Igår så var Trent också det men hon väckte mig halv 10 "bara för att hon inte visste att Trent var hemma", så nu sa alla att hon inte skulle väcka mig idag eftersom vi båda är sjuka och försöker vila så mycket som möjligt. Klockan halv 10 så får jag ett sms som det står "Are u up?" på och så svarar jag "No!", sen skickar hon ett till som säger "sorry", så jag lägger mig igen och försöker somna om men sen får jag ännu ett sms, och det är en inspelning där Cattie sjunger "Happy late birthday to you, happy, happy, happy, biiiiirthday.." osv. Hahahah! Så jag skriver att det var gulligt men att hon slösar mina minuter på telefonen, och att jag säkert snart vaknar. Så då är hon tyst ett tag, innan jag får ett till sms där hon har spelat in hela min favoritlåt med Adele, och då ger jag upp, hahah. Underbart att ha en syster som är rädd när hon är "ensam hemma".

I alla fall så ville mamma se vad jag fick från värdfamiljen i födelsedagspresent, så här kommer det;

Från trent fick jag denna i Torsdags för att jag skulle ha på mig den på matchen.

Från Marcie fick jag brevpapper, kuvärt, frimärken, klistermärken, pennor osv med amerikanska flaggan/amerikanska färger. AWESOME!

..och från Cattie fick jag världens sötaste fotoram.. Det står "Sisters" och sen "always family, always friends" :)


En sån tröja som hon har på sig har jag med, vi har på oss dem när vi jobbar på volontärstället :)

 Jag fick också ett armband från Giulia & Julie igårkväll när alla utbytesstudenter i Maris grupp + några amerikanska kompisar träffades eftersom så många fyllde år. Fick också blommor!

Annars så gjorde vi inte jättemycket på min födelsedag förutom att äta lunch på Braums där Marcie jobbar eftersom hon var TVUNGEN att jobba på min födelsedag och var jätteledsen över det. Hon sa "Happy Birthday Adelina" i högtalarna efter att hon sagt vårat nummer. Nicole och Savannah som jobbar där och går i min skola (Nicole är en kompis och Savannah är Maris dotter) sa också grattis :D

På kvällen åkte vi till Wichita till kompisarns hus, och sen åkte vi till drive in filmerna. Det var awesome! Jag fick det på min födelsedag eftersom det varit på min bucketlist här på bloggen..

Nu klagade Cattie på att hon var hungrig, och tydligen så skulle hon göra pannkakor men det fanns inte någon ingrediens så hon tvingade mig att gå ner igen för att hon skulle överaska mig. Hah, gulligt!

PUSS

Football!

Igår var jag på mitt första homegame! Det var AWESOME!
Lite bilder... Vi förlorade tyvärr. Vi är snygga i svart & guld, skolfärgerna :)
 
 
 
HAHAH på retreaten så gjorde vi ett litet uppträdande med alla "no's" som man inte får lov att göra under året här. Jag & André från Brasilien var gravida..
 
Och innan matchen så åt vi på Wendy's, jag och familjen. Jag och Cattie spelade ett spel..
 
 
 
 
BTW mitt nya nummer är 3168823028, men jag rekomenderar att ni inte ringer eftersom det kostar..
Och om ni vill skicka någonting till mig (TYP FÖR ATT JAG FYLLER 16 IMORGON) så är det;
 
Adelina Thim, care of Marcie/Trent Arrowsmith
230 Windward Dr.
Newton, KS 67114
USA
 
 
 
GRATTIS VANESSA ÄLSKADE BÄSTAVÄN & GRANNE PÅ DIN FÖDELSEDAG! Jag saknar dig <3
 
PUSS
 
RSS 2.0