Ny"opererad"

Opererade i gommen för andra gången imorse. Fick lustgas så att jag blev superhög, nu ligger jag och knarkar alvedon + ipren. Fuuuck det gör ont :c

Midsommar

Frukost på balkongen..
 
Vi körde lite med ungarna ^.^

Kvarnhjulet

Jag ska egentligen inte blogga försen jag vet mer om USA men jag kan liksom inte hålla mig riktigt..

Men jag saknar skolan! Jag saknar lilla kvarnis, för om man räknar bort förra året då jag gick på IES så har det liksom varit mitt andra hem ända sedan jag var sådär ca.. 3 år. Helt jättesupersorgligt. Det är ju konstigt att jag saknar det med tanke på att jag var skoltrött förra terminen och gick till skolan typ NEVER, men jag tror att det var en blandning av att jag visste att det snart var slut och kompisar och helt underbara lärare som fick det att vända efter jul :)

Jag fick en ros på avslutningen som jag ska hänga för att torka på väggen. Här står den bra for the now;Amandas pappa tog en bild på henne (och mig) på våran klassfest som jag tycker är helt underbar. Fråga mig inte vad jag håller på med!
EDIT: "Till USA drar hon, modig som få 
         även om hon på kvarnis helst vill gå..
         /Erik & Jenny" ♥

Jag är Monica Geller

Ni vet.. i Friends. Jag och Fanny skulle kolla på Dirty Dancing eftersom jag aldrig sett den och det tydligen är "allmänbildning", och så lekte jag med fjärrkontrollen och helt plötsligt såg jag hur skabbig den var. Så nu har jag tvättan den grundligt med en desinfekterande våtservett, och sen gick jag crazy på alla handtag och skit också. Jag blev helt besatt. Ska skrubba mina kaniners fötter nu.


Tvätta era fjärrkontroller folk! Jag och min bror såg på Mythbusters att det finns mer bakterier på dem än på toasistsen. Blä.Iaf, check this out;
Things I want to do before I die.
RSS 2.0